Banner

UiT Tips

U bent hier

Herenthout FM

Omschrijving: 

Herenthout FM is een lokale radio-omroep die sinds 1982 bestaat, vroeger onder de naam Radio Liefkenshoek, doordat de radio daar hun eerste radiogolven de ether instuurde.  Herenthout FM brengt vooral veel goede muziek, maar ook heel wat informatie. 

Als u iets organiseert, laat het ons dan weten.  Wij zorgen ervoor dat we gratis publiciteit maken voor uw activiteit.  U kan een bericht in onze brievenbus deponeren of doormailen naar studio@herenthoutfm.be
Wenst u graag op interview te komen?  Ook dat is zeker mogelijk.  Neem contact op met de verantwoordelijke van de radio.  Alle informatie dient ons wel minstens 3 weken op voorhand te bereiken.  Een affiche is soms al voldoende.
Organiseert u een optreden of een fuif?  Dan kunnen we kaarten weggeven aan onze luisteraars en zo nog meer publiciteit maken voor uw activiteit. 

Herenthout FM brengt tijdens de weekdagen een non-stop mix van muziek uit de jaren 80, 90 en het heden.  Er zijn ook een aantal items zoals een filmvraag, waarmee je gratis filmtickets kunt winnen, regionale- en lokale berichten, het Belga nieuws en heel wat informatie over Herenthout en omgeving. 
Tijdens het weekend zijn onze radiomakers druk bezig hun live-radio programma een eigen karakter te geven.  Alles over de programmatie is op onze website terug te vinden. 

Het is ook belangrijk dat een gemeente een radiostation heeft.  De lokale omroep kan helpen bij het snel behandelen van dringende boodschappen.  Iedereen heeft tegenwoordig overal een radiotoestel, waarmee hij snel geïnformeerd kan worden over belangrijke zaken.  Herenthout FM is dus een belangrijke speler in het regionale medialandschap.  Zo hebben ook heel wat bedrijven en hulpdiensten de gegevens van Herenthout FM, mocht er een calamiteit voordoen.

Wij danken onze sponsors, want zonder hen is radiomaken niet mogelijk.

Herenthout FM is te beluisteren op 107.4 MHz.

Onze slogan: Muziek op jouw ritme!, meer op www.herenthoutfm.be

Categorie: 
Cultuurverenigingen
Adres: 
Kloosterstraat 23 A
2270
Herenthout
E-mail: 
studio@herenthoutfm.be
Website: 
www.herenthoutfm.be
Contactpersonen: 

Peter Van den Broeck - Heikant 18 - 2270 Herenthout - gsm 0495 43 43 28 - studio@herenthoutfm.be

Martin Lieckens - Schoetersstraat 52 - 2270 Herenthout - gsm 0495 36 57 57 - martin.lieckens@telenet.be

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Digitale agenda

Abonneer je op onze digitale agenda met alle gemeentelijke activiteiten:

 
    Bouwelse Steenweg 8   •   2270 Herenthout   •   tel. 014 50 21 21   •   fax 014 50 78 30
    info@herenthout.be   •   www.herenthout.be