Cultuur Niet Duur: De Legende van Roloc

Wanneer

  • zondag 17 maart 2024 van 10:30 tot 11:30 uur

Locatie

Zaal Lux
Markt 23 , 2270 Herenthout

Vijf vrienden mogen de oude zolder van een theaterzaal opruimen. Tussen de vele toneelattributen vinden ze een mysterieus dagboek waarin niets staat. Of toch wel? Enkel Floris kan lezen wat er in het dagboek staat.


Het dagboek vertelt het verhaal van Roloc die 100 jaar geleden verliefd werd op Violet. Jammer genoeg voelde Violet niets voor Roloc. Roloc werd zo boos hierover dat hij een vloek uitsprak over onze kleurrijke wereld. Elke 100 jaar kan de vloek gedurende 1 dag ongedaan worden gemaakt. Die dag is vandaag.


Om de vloek ongedaan te maken, moeten de vrienden terugkeren in de tijd en allerlei opdrachten oplossen. Enkel zo kunnen ze voorkomen dat weldra alle kleuren uit onze wereld verdwijnen. Lukt het hen om met de hulp van iedereen in de zaal de wereld te redden?


Kom samen met Noor, Lena, Floris en Sam het mysterie oplossen en geniet van een heerlijke familievoorstelling met zang, dans en onze huispianist Toon.


Deze voorstelling gaat in avant premiere door in Herenthout, en is ten voordele van Levensloop en Kruimel Krachtig. In ruil voor 1 UiTPAS punt krijg je een gratis consumptie.

Organisatie

Vrije Tijd Herenthout
Bouwelse Steenweg 8 , 2270 Herenthout

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Categorieën

Samen met kinderen eropuit! Dit is een UiTPAS activiteit.
Naar top