Ateliers gezocht voor ‘Atelier in Beeld’

Publicatiedatum: 20 jan 2021

Ben je beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier,…? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en zie je het wel zitten om de deuren van je atelier open te zetten voor het publiek? Neem dan zeker deel aan Atelier in Beeld.

Atelier in Beeld is een gloednieuw open atelierweekend voor beeldende kunstenaars.  De allereerste editie vindt plaats op 7, 8 en 9 mei over heel Vlaanderen en Brussel.

Bezoekers zijn welkom in de ateliers, maar corona niet. Daarom krijgen alle deelnemende ateliers begeleiding om van hun locatie een veilige plek te maken. Met zorgvuldig uitgewerkte coronadraaiboeken en de aangereikte voorzorgsmaatregelen wil de organisatie van de eerste editie van Atelier in Beeld een veilig en inspirerend feest van de beeldende kunst maken.

Geen magischer plek dan het atelier, waar beeldend kunstenaars op ideeën broeden, schetsen maken en nieuwe technieken uitproberen. Ben je beeldend kunstenaar en wil je je werkplek tonen tijdens Atelier in Beeld?

Schrijf je dan in via www.atelierinbeeld.be. Je kan je inschrijven tot en met 15 februari.

 


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact