Cultuur Niet Duur met The Beatles en improvisatietheater

Publicatiedatum: 17 sep 2019

Ook dit jaar word je weer een duo van topvoorstellingen aangeboden aan de symbolische prijs van 2 euro per avond.

Vrijdag 6 december 2019: ‘The Beatles by Girls’ – 20.00 uur – GOC Ter Voncke // UITVERKOCHT

Herontdek het oeuvre van The Beatles met The Beatles by Girls. Deze uitsluitend vrouwelijke band zorgt voor een ware revival van de beatlemania. Reken op veel ambiance met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer!
Met fantastisch strijkkwartet in de volledige bezetting.

Zaterdag 7 december 2019: Improvisatietheater ‘De Nonsens Alliantie’ – 20.00 uur – Sint-Gummaruskerk

Een extreme emotie, een drukke locatie, een zeldzaam beroep, een exotische muziekstijl of een saai thema voor een spreekbeurt. Meer heeft De Nonsens Alliantie niet nodig om comedy uit het niets te verzinnen. Ontdek de slechtst denkbare manier om je vrouw te zeggen dat ze bijgekomen is. Schater met 2 manisch-depressieve bakkers en geniet van jazz songs als “Daar gaat mijn trein” en Franse chansons als “Mon zizi est parti”. Instant theater met verbale, visuele, getekende en muzikale humor volledig gebaseerd op suggesties van het publiek. Niets is voorbereid en alles kan. De acteurs hebben enkel elkaar en hun scherpe geest als vangnet.

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.eventbrite.nl of op het Loket Vrije Tijd in het gemeentehuis, Bouwelse Steenweg 8.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact