De Wensboom was een enorm succes

Publicatiedatum: 13 jan 2021

De wensboom die in december 2020 aan de kerststal werd geplaatst bleek voor veel inwoners een mooi goed doel voor het einde van een bijzonder jaar. We kunnen concluderen dat in onze gemeente heel veel mensen wonen met een groot hart. Het initiatief was een enorm succes.

Aan de wensboom werd verschillende keren per dag een aantal brieven gehangen met de vraag om voor de minderbedeelde kinderen van onze gemeente een geschenk aan te kopen met een maximumbedrag van 25 euro. Zo genoten ook deze kinderen van een warme Kerst- en Nieuwjaarsperiode.

Er werden in totaal 60 omslagen klaargemaakt voor de kinderen en op slechts twee dagen waren deze allemaal afgehaald. Iedereen gaf massaal gevolg aan deze actie!

Om aan de vraag te voldoen werden ook omslagen gemaakt waarbij men, onder de vorm van een gemeentelijke cadeaubon, de minderbedeelde volwassenen in Herenthout de kans kon geven hiermee een ontbijt of maaltijd aan te kopen tijden de feestdagen.

Hiervoor werden er 300 omslagen klaargemaakt volgens hetzelfde principe als voor de kinderen. Voor de volwassenen werd voor een bedrag van maar liefst 2570,00 euro aan cadeaubonnen binnengebracht.

We willen iedereen bedanken voor de warmte die jullie met anderen hebben gedeeld. Bedankt warm Herenthout!

Wordt vervolgd!


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact