Deponeer je ongebruikte luiers in ‘De Luierbox’

Publicatiedatum: 04 okt 2019

Huis van het Kind Middenkempen is in 7 gemeenten gestart met ‘De Luierbox’. Luiers zijn een zware kost in het budget van alle jonge ouders, maar voor gezinnen in armoede is de aankoop van luiers dikwijls een onoverkomelijke last. We willen kwetsbare gezinnen ondersteunen door ongebruikte overschotten van luiers in te zamelen en te verdelen.

Breng overschotten van niet gebruikte luiers (ongeacht het merk) naar de luierbox in het gemeentehuis of in Huis van het Kind. Je mag ze ook afgeven aan de verpleegkundigen of op het consultatiebureau van Kind en Gezin. Vanaf januari 2020 starten we met het maken en verdelen van luierpakketjes per leeftijd. De partners van de Huizen van het Kind, zoals de regioverpleegkundigen van Kind en Gezin en de dienst kraamhulp, zullen de luierpakketten aan kwetsbare gezinnen bezorgen.

Wie ons project extra draagkracht wil geven met een donatie of een activiteit om geld in te zamelen, mag contact opnemen met coördinator An Van Mechelen via huisvanhetkind@isom.be.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact