Deurenkomedie ‘Hans & Grietje’ voor jong en oud

Publicatiedatum: 15 nov 2018

Ook dit jaar wordt je tijdens Cultuur niet Duur weer een duo van topvoorstellingen aangeboden aan de symbolische prijs van 2 euro. Bart Van Loo die het verhaal van Jacques Brel brengt, is helaas uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor Compagnie Gorilla, die tweemaal de familievoorstelling ‘Hans en Grietje’ brengt, een deurenkomedie waarin niets is wat het lijkt.

Zondag 2 december 2018: ‘Hans en Grietje’ door Compagnie Gorilla – 14.00 en 16.00 uur – GOC Ter Voncke

‘Hans en Grietje – de deurenkomedie’ is een humoristisch, hilarisch en woordarm koldersprookje. Een slapstickshow die stretcht langs alle kanten, waarin niets is wat het lijkt. Een familievoorstelling ook, geschikt voor kleine en grotere kinderen vanaf 4 jaar. Alles is hier tweeledig: een voor- en een achterkant, een buiten- en een binnenkant, een goede en een slechte gedachte, een positief en een negatief karakter. Dat wordt benadrukt door de deurenrij die pal in het midden van het speelveld staat. Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan weerszijden. Twee keer hetzelfde verhaal: Hans en Grietje aan de ene zijde, de ouders en de heks aan de andere zijde. Of wordt het toch weer helemaal anders?

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.eventbrite.nl, op het Loket Vrije Tijd (Bouwelse Steenweg 8) en bij de Herenthoutse krantenwinkels aKtueel (Vonckstraat) en ‘t Krantje (Molenstraat).


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact