Deze zomer ga je UiT in Neteland

Publicatiedatum: 28 apr 2017

 

Er valt zoveel te beleven in het Neteland dat Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar hun krachten hebben gebundeld om er een spetterende zomer van te maken voor jong en oud! Het uitgebreide zomerprogramma met alle activiteiten in deze gemeenten is vanaf nu beschikbaar via www.UiTinNeteland.be.

Zomer van het Neteland
Genieten van Vlaamse muziek tijdens Grobbendonk en Bouwel Feesten? Je beste beentje voorzetten tijdens Herentals Fietst en Feest? Uit de bol gaan op de tonen van Na Fir Bolg in Vorselaar?
Ambiance verzekerd tijdens de Parkfeesten in Herenthout en Belgische topmuziek op de affiche van Gladiolen. Je hoeft niet ver de deur uit deze zomer om je vrije tijd op een leuke manier door te brengen.

De gemeenten uit het Neteland hebben hun uitgebreide zomerprogramma in een handig overzicht gegoten onder de noemer ‘De Zomer van het Neteland’. Zo wordt de zoektocht naar die ene belevenis die jou op het lijf geschreven is nog makkelijker!

Surf naar www.UiTinNeteland.be en begin je agenda maar in te vullen!

Of je nu van festivals en concerten houdt, in openlucht naar een film wil kijken, liever ontspant tijdens een wandel- of fietstocht, graag snuistert op markten en braderijen, of alle attracties op de kermis wil uitproberen … Er is voor ieder wat wils!

Het rijke aanbod staat open voor alle inwoners van de gemeenten uit het Neteland.

Schoolvakantie
Zomer betekent vakantie en dan kunnen we de kleine spruiten uit het Neteland natuurlijk niet vergeten!

Via www.UiTinNeteland.be vinden kinderen en jongeren al onze toffe activiteiten terug. Ouders die zelf geen vakantie hebben, maar hun kroost wel een boeiende zomer willen laten beleven, kunnen eenvoudigweg een planning vol pret en plezier samenstellen.

Op uitstap naar een pret- of dierenpark, ravotten op een speelplein, deelnemen aan keicoole workshops of een sportkamp vol actie? De jeugd uit het Neteland zal geen tijd hebben om zich te vervelen!

Niets naar je zin gevonden in je eigen gemeente? Je bent ook meer dan welkom op de activiteiten van de andere gemeenten uit het Neteland! We creëren voldoende aanbod binnen een voor iedereen haalbare afstand.

Stel zelf je agenda voor deze zomer samen
Voel je de zomerkriebels al? Surf naar www.UiTinNeteland.be en maak je selectie uit het ruime aanbod van zomeractiviteiten in het Neteland. Je kan alle geselecteerde activiteiten in een paar
muisklikken afdrukken zodat je in één oogopslag jouw zomerplanning in handen hebt. Zelf geen printer? Geen probleem! Ga even langs de vrijetijdsdiensten in je gemeentehuis of de toeristische
dienst en zij maken met plezier een agenda voor jou.

Een spetterende zomer in één, twee, drie gepland? Dat doe je via UiT in Neteland!

Meer info?

 


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact