Doe mee met de groepsaankoop muurisolatie

Publicatiedatum: 13 dec 2017

Zijn de muren van je woning niet of slechts beperkt geïsoleerd? In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 25% van de warmte door de muren. Indien je dak goed geïsoleerd is, is muurisolatie de volgende stap naar een lagere energiefactuur en meer comfort.

Samen met 27 gemeenten organiseert IOK deze winter een groepsaankoop muurisolatie. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Zowel het inspuiten van de spouwmuren als het van buitenaf of binnenuit bij-isoleren van de muren behoren tot de mogelijkheden. Ben je een handige Harry of Henriëtte? Ook doe-het-zelvers kunnen muurisolatie aankopen via de groepsaankoop.

Infoavonden

Kom voor meer info langs op een infoavond in je buurt. Deze starten om 20 uur en zijn gratis. Ze vinden plaats op:

  • Donderdag 1 februari 2018 in de raadzaal van het gemeentehuis Nijlen, Kerkstraat 4 in Nijlen;
  • Donderdag 15 februari 2018 in Zaal de Vloeikens, Vloeikensstraat 22 in Hulshout;
  • Maandag 26 februari 2018 in CC Zwanenberg, Cultuurplein 1 in Heist-op-den-Berg.

Inschrijven

Vrijblijvend inschrijven is mogelijk via www.iok.be/muurisolatie. Na inschrijving word je verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in onze gemeente.

Wil je graag mee beslissen welke firma de samenaankoop mag uitvoeren? Geef je dan ook op voor de stuurgroep die samenkomt op dinsdag 20 februari om 20 uur in Herenthout.

Nog vragen?

Met vragen kan je terecht bij het duurzaamheidsteam van IOK via T 014 56 45 15 of duurzaamheidsteam@iok.be of bij de milieudienst via T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact