Doe (opnieuw) mee met de groepsaankoop groene stroom!

Publicatiedatum: 04 jul 2017

Wil jij besparen op je energiefactuur? En je steentje bijdragen tot het milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Antwerpen. Ook onze gemeente doet mee. Tot en met 10 oktober kan je je vrijblijvend en gratis inschrijven via www.samengaanwegroener.be of via het Loket Bouwen & Wonen.

Begeleiding en vrijblijvend inschrijvingen
De provincie zorgt voor de organisatie van de groepsaankoop met een stap voor stap begeleiding, van de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap naar een voordeliger energiecontract. Ook de opzeg van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Inschrijven kan tot en met 10 oktober via de website www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Antwerpen). Je vindt er ook een antwoord op veelgestelde vragen. Neem een jaarlijkse afrekening van elektriciteit en/of aardgas bij de hand en schrijf je online in of bel gratis T 0800 21 134.

Ben je niet zo vertrouwd met het internet, dan helpt het Loket Bouwen & Wonen je graag verder. Breng je eindafrekening mee en wij doen de inschrijving voor jou.

Na de veiling op 11 oktober ontvang je uiterlijk op 27 oktober je persoonlijk voorstel. Je ziet meteen hoeveel jij kan besparen. Pas dan beslis je of je op het nieuwe aanbod ingaat. Ook bij je overstap, bevestigen vóór 28 november, kan je rekenen op een helpende hand.

Vergeet niet opnieuw in te schrijven!
Wie vorige jaren reeds deelnam aan de samenaankoop, schrijft zich best opnieuw in. Het tarief voor de groepsaankoop is slechts één jaar geldig. Daarna past je leverancier vaak het tarief aan, waardoor je meer moet betalen. Jaarlijks deelnemen is de boodschap!


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact