Kamp C

Inhoud

Kamp C, het centrum voor duurzaam en innovatie in de bouw, van de provincie Antwerpen biedt gratis digitaal bouwadvies aan op donderdag en elke derde zaterdag. 

Heb je reeds concrete bouwplannen op papier, maar vraag je jezelf af of jouw bouw ook duurzamer en energievriendelijker kan? Maak dan online een afspraak voor een digitaal bouwadvies/planadvies met één van de experts op donderdag of de derde zaterdag van de maand tussen 10u en 16u. De adviezen gaan digitaal door via Teams en niet fysiek op Kamp C.

Kamp C biedt deze dienstverlening aan voor grotere en diepgaandere vragen betreffende bouw- en verbouwplannen, bijvoorbeeld voor totaalrenovaties. Voor vragen over premies en energiebesparende maatregelen kan je terecht bij je energiehuis of op het digitaal platform Duurzaam Wonen.

In het digitaal bouwadvies kan je terecht voor vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of de keuze van materialen. Wil je weten of je woning conform de nieuwe wetgeving is? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. In een persoonlijk digitaal gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur van Kamp C de duurzame mogelijkheden voor jouw bouw-of verbouwplannen.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto's kunnen we al aan de slag. Je krijgt 50 minuten gratis advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. 

Meer info

Kamp C:

  • Voor afspraak voor bouwadvies: T 014 27 96 50 of bouwadvies@kampc.be
  • digitaal bouwadvies op donderdag en elke derde zaterdag van 10:00 tot 16:00
Naar top