Energiezuinig verbouwen? IOK en Kamp C zoeken 100 Kempense gezinnen

Publicatiedatum: 11 apr 2017

Wil je grondig, energiezuinig renoveren en weet je niet hoe hieraan te beginnen? IOK en Kamp C willen de komende drie jaar 100 Kempense gezinnen helpen die hun woning willen BENOveren. Dit staat voor ‘beter renoveren’: renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Welke ondersteuning mag je verwachten?
Een renovatiecoach van Kamp C, het provinciaal steunpunt duurzaam bouwen en wonen in onze regio, komt bij je langs en bekijkt de huidige staat van je woning. De renovatiecoach bekijkt mee welke werken prioritair zijn en helpt bij de opmaak van een stappenplan. Nadat je zelf bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. De renovatiecoach is hét aanspreekpunt voor al jouw vragen tijdens het renovatieproces.

 

Wat wordt er van jou verwacht?
Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning te BENOveren. Bovendien word je een ambassadeur in een campagne bedoeld om ook andere gezinnen in je gemeente aan te zetten tot ingrijpende renovatie (vb. via ervaringsuitwisselingen, kennisdeling, opendeurdagen …).

Interesse?
Heb je interesse en ga je in de loop van de komende drie jaar ingrijpend renoveren, schrijf je dan in via www.kempen2020.be/BEN. Binnen de twee weken na inschrijving nemen we contact met je op.

Meer info?
Voor meer info over het project kan je terecht op www.kempen2020.be/BEN,
T 01456 42 57 of duurzaamheidsteam@iok.be.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van het Europese Interreg 2 Zeeën programma en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Publicatiedatum: 11 april 2017


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact