Finale muziekwedstrijd Nief talent // geannuleerd

Publicatiedatum: 13 feb 2020

Op vrijdag 13 maart 2020 vindt de finale van de eerste editie van Nief talent plaats in jeugdhuis Tiener in Herentals. Deze muziekwedstrijd is een organisatie van de Netelandgemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar. Via een preselectie koos elke gemeente een kandidaat voor de grote finale. Volgende muzikanten werden geselecteerd:

Dj Reeze (allround dj – selectie Grobbendonk), Louter (indie rock – selectie Herentals), Braca (wereldmuziek – selectie Herenthout), Last Living Souls (stoner-rock – selectie Olen) en Bram Desimpelaere & The High Hopes (akoestische punk-rock – selectie Vorselaar).

Op vrijdag 13 maart zullen deze muzikanten het beste van zichzelf geven. De volgorde van de concerten wordt op de avond zelf bepaald. Om 20 uur start de eerste band of dj en om 23.30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio. Streekgenoot en stand-upcomedian Tom Cools verzorgt de presentatie. De toegang is gratis.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact