Gemeente Herenthout op Instagram

Publicatiedatum: 09 feb 2018

Na Facebook en Twitter heeft Gemeente Herenthout nu ook een Instagram-account: gemeente_herenthout. Waarom? Om nog meer en beter met jullie in dialoog te treden én Herenthout extra in de kijker te zetten.

Maar wat zijn we zonder volgers? Heb jij een Instagram-account? Volg ons dan (gemeente_herenthout) en vind onze foto’s leuk. En vraag iedereen die je kent gerust om ons ook te volgen!

Jouw foto op onze pagina? Als je een mooie (of gewoon een leuke) foto hebt van iets of iemand in onze gemeente, post hem op je eigen account met de hashtag #herenthout, #huirtuit of #2270. De mooiste, leukste, grappigste, ontroerendste … foto’s reposten we op onze eigen Instagram-pagina. Alle foto’s zijn welkom: sfeerbeelden, activiteiten, mensen, dieren, landschappen, eten, drinken … Zolang het maar aan Herenthout gelinkt kan worden.

Tip: zorg er wel voor dat je foto’s zichtbaar zijn voor iedereen en niet privé, anders lukt het niet.

Instagram is een gratis applicatie voor o.a. iPhone of smartphone om foto’s gemaakt met een mobiel toestel uit te wisselen via sociale netwerksites zoals Instagram zelf en Facebook. Instagram levert in tegenstelling tot de standaard langwerpige foto’s vierkante foto’s af, die sterk doen denken aan foto’s gemaakt met een polaroidcamera.

Volg ons ook op onze andere sociale mediakanalen:

Facebook:

Twitter:

Instagram:


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact