Geselecteerd voor de Gouden Kinderschoen 2019!

Publicatiedatum: 18 mrt 2019

Nog voor de officiële opening van Huis van het Kind Herenthout behalen we al een eerste succes. We zijn met het project namelijk geselecteerd om mee te dingen naar de Gouden Kinderschoen 2019. De Gouden Kinderschoen bekroont de inzet en investeringen van lokale besturen op het vlak van kinderopvang. Ons project werd ondergebracht in de categorie ‘Samenwerking’.

Hoe stemmen?

Om de nominatie te verzilveren hebben we jouw stem nodig! Ga naar www.goudenkinderschoen.be en klik op het middelste blokje ‘Stem op je favoriete project’. Kies de laatste categorie ‘Samenwerking’ en scroll tot bijna onderaan de pagina tot je Huis van het Kind Herenthout – Gemeente en OCMW Herenthout ziet staan. Klik op ‘Stem’ en vul je naam en mailadres in. Verstuur je gegevens. Vergeet als laatste zeker niet je stem te bevestigen door op de link in de bevestigingsmail te klikken.

Stemmen kan je tot en met 12 april 2019. De drie projecten per categorie die de meeste stemmen verzamelen, worden genomineerd. Uit die vijftien genomineerden worden op 30 april 2019 op de Inspiratiedag Kinderopvang uiteindelijk vijf winnaars gekozen. Zij worden bekroond met de Gouden Kinderschoen. 

Help jij ons aan een vliegende start? Vind jij dat ons project het verdient om te winnen? Zou jij het tof vinden als we bij de opening de Gouden Kinderschoen een ereplaatsje kunnen geven in de Kloosterstraat? Ja? Stemmen maar!


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact