Groepsaankoop groene stroom en gas

Publicatiedatum: 03 jul 2018

Ook dit jaar organiseert de provincie een groepsaankoop groene stroom en gas. Je kan tot 25 september inschrijven via www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Antwerpen). Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand. Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.
Je kan ook tijdens de openingsuren terecht op het gemeentehuis bij het Loket Bouwen & Wonen, waar samen met jou de inschrijving gebeurt.

Persoonlijk aanbod
Op 26 september vindt de veiling plaats. Daarna ontvang je een persoonlijk aanbod. Dit voorstel vergelijkt de veilingresultaten met de huidige energietarieven van de grootste energieleveranciers. Pas dan beslis je of je op het nieuwe aanbod ingaat. Ook bij je overstap, die je vóór 12 november dient te bevestigen, kan je rekenen op hulp van het loket Bouwen & Wonen.

De aangeboden tarieven van de groepsaankoop zijn 1 jaar geldig. Nadien mag de leverancier de tarieven aanpassen. Heb je vorig jaar deelgenomen, schrijf je dan zeker opnieuw in om gebruik te blijven maken van een voordelig tarief.

Meer info
T 0800 21 134
samengroen@ichoosr.com
www.samengaanwegroener.be
Milieudienst, T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact