Groepsaankoop ramen en hoogrendementsglas

Publicatiedatum: 14 jan 2021

In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt tot 15% van de warmte via de ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen maak je je woning comfortabeler en kan je heel wat besparen op je energiefactuur. Een win-win situatie dus.

Om iedereen die hierin wil investeren een extra duwtje in de rug te geven, organiseert IOK in samenwerking met de 28 Kempense gemeenten een groepsaankoop. Zowel mensen met een bestaande woning als nieuwbouwwoning, die geïnteresseerd zijn om hun ramen te vernieuwen, kunnen deelnemen aan de groepsaankoop.

De verschillende firma’s en prijzen zijn hiervoor ondertussen gekend. Alle prijzen zijn geldig tot eind 2021.

Het overzicht van de firma’s, hun prijzen en voorwaarden vind je op de website van IOK via: www.iok.be/wonen-en-energie/groepsaankoop-ramen.

Voor het vervangen van glas door hoogrendementsglas werden twee firma’s gekozen. Een firma zal na een plaatsbezoek gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte opmaken.

Voor de selectie van aannemers voor ramen werkt deze groepsaankoop, wegens de complexiteit, aan de hand van een mini-competitie. Om deze reden werden verschillende firma’s geselecteerd zodat de onderlinge competitie blijft spelen bij het opvragen van gepersonaliseerde offertes. Daarom raden we je aan om, afhankelijk van de keuze van schrijnwerk, minstens alle betrokken firma’s die dergelijk schrijnwerk produceren, te contacteren voor een persoonlijke offerte (gratis én vrijblijvend).

Met vragen kan je ook terecht bij IOK via duurzaamheidsteam@iok.be of 014 56 27 88.

 


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact