Beleef de boeiendste verhalen vanop een bankje

Publicatiedatum: 03 jun 2022

De podcast Het Bankje brengt theater en kunst op een laagdrempelige manier tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje in een van de deelnemende steden en gemeenten, scant een QR-code en bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Kunstenaars uit heel Vlaanderen en Brussel werken mee aan Het Bankje. Behalve theatermakers, dragen ook schrijvers en beeldende kunstenaars hun steentje bij. Het productiehuis Huis van Eustachius brengt alles samen in wervelende podcasts waarbij je helemaal in het verhaal kruipt.

De podcast Het Bankje zal te beluisteren zijn van 1 juli tot 30 september 2022 in meer dan 100 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Ook de vijf gemeenten van Neteland doen mee!

Het Bankje is een initiatief van OPENDOEK, een organisatie die het theater in de vrije tijd inspireert, faciliteert en ondersteunt waardoor auteurs, makers, spelers, vertellers en publiek zich artistiek en sociaal kunnen ontplooien in een voortdurend veranderende samenleving.

Het Bankje in Herenthout

Van 1 juli tot 30 september kan je originele verhalen beluisteren op tien verschillende bankjes in Herenthout. De bankjes bevinden zich op het traject van de wandeling Stapvoets.

De route:

Meer info over de andere locaties in Neteland: www.regioneteland.be/het-bankje


© 2022 Herenthout | KBO 0207.502.004 | Privacy | Gebruiksvoorwaarden | Toegankelijkheidsverklaring | Contact