Hoe kies je een voordelig energiecontract?

Publicatiedatum: 08 okt 2019

Op  de website van provincie Antwerpen vind je informatie over de energieprijs en hoe je zelf energieprijzen (elektriciteit en/of aardgas) kan vergelijken. We raden je daarvoor de Vtest van de VREG aan. De VREG geeft maandelijks een compleet en onafhankelijk vergelijkend overzicht van ALLE verschillende leveranciers.

We geven je alvast een aantal tips mee. Zo kan je snel aan de slag.

Nog meer besparen op je energiefactuur? 

Een voordelig energiecontract is één ding. Maar dé truc om te besparen op je energiefactuur is natuurlijk gewoon minder energie verbruiken, en dat kan iedereen. Onze verwarmingscoaches en de collega’s van Kamp C helpen je graag op weg.

Verwarmingscoach komt gratis op huisbezoek

Vraag een gratis huisbezoek van één van onze verwarmingscoaches aan. De coach komt je thuis tips en advies geven over hoe je jouw verbruik voor verwarming kan verminderen. Lees meer en geef je interesse alvast door. 

Bouwadvies

Je kan ook gratis advies aanvragen bij nieuwbouw- en verbouwplannen. Onze experten/architecten van Kamp C, het centrum voor duurzaamheid en innovatie, helpen je graag verder met al je kleine en grote vragen. Voor meer informatie kijk op www.kampc.be of mail je vraag naar info@kampc.be.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact