‘Hof Driane’, de nieuwe assistentiewoningen in Herenthout

Publicatiedatum: 22 feb 2018

Op woensdag 5 april 2017 startte OCMW Herenthout met de bouw van 22 nieuwe assistentiewoningen in de tuin van Huis Driane. We zijn nu een klein jaar later en het nieuwe gebouw dat we ‘Hof Driane’ gedoopt hebben, is een feit. Op dinsdag 20 februari 2018 werden na een rondgang de nieuwe flats voorlopig opgeleverd door de aannemer.

De toewijzing van de nieuwe flats gebeurt in verschillende fases en volgens het door de OCMW-raad goedgekeurde toewijzingsreglement. Vanaf 1 april 2018 krijgen de eerste bewoners de sleutel van hun assistentiewoning waarna de verhuis kan beginnen.

‘Hof Driane’ omhelst 22 assistentiewoningen die Bijna-energieneutraal (BEN) zijn, die uitgerust zijn met de nieuwste domotica en Personen Alarm Systeem (PAS) en elk een eigen terras en berging hebben. Verder is er op het gelijkvloers een was- en droogsalon aanwezig alsook een polyvalente ruimte.

Heb je ook interesse om (mettertijd) te verhuizen naar een assistentiewoning in Huis Driane of Hof Driane? Neem dan contact met het loket Zorg & Gezondheid, Molenstraat 56, 2270 Herenthout, T 014 50 77 11, zorg.gezondheid@herenthout.be.

Kijk in dit filmpje even mee rond in de nieuwe assistentiewoning.

Enkele foto’s van de gemeenschappelijke ruimtes vind je op de facebookpagina.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact