Infoavond | Energiezuinig verwarmen – GEANNULEERD

Publicatiedatum: 13 dec 2017

Is je verwarmingsinstallatie 10 jaar oud? Dan is er al een grote kans dat je nodeloos veel geld opstookt. Laat je op deze infoavond goed informeren over de vele mogelijkheden die bestaan om je woning te verwarmen. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes.

Een expert van Eandis geeft je op deze infoavond alle kennis die je nodig hebt over verwarmingsinstallaties, radiatoren en de haalbaarheid van hernieuwbare energie. Goede en slechte praktijkvoorbeelden komen aan bod. Voorkennis is niet nodig.

De infoavond vindt plaats op dinsdag 30 januari 2018 om 20 uur in de gemeentelijke feestzaal (Bouwelse Steenweg 10).

Deelname aan de infoavond is gratis, maar we vragen om vooraf in te schrijven. Dit kan via www.iok.be/ei of via de milieudienst, T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be.

Deze infoavond kadert in de Energie Infotoer die IOK naar jaarlijkse gewoonte samen met 27 gemeenten, Eandis, Infrax, Kamp C en Gezinsbond organiseert. De Infotoer bestaat uit een reeks inspirerende infosessies over energie besparen en hernieuwbare energie. Benieuwd naar de andere infosessies? Op www.iok.be/ei vind je een overzicht van alle infoavonden.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van het Europese Interreg 2 Zeeën programma en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact