Kids First onthullen winnende ontwerpen van tekenwedstrijd!

Publicatiedatum: 10 mei 2017

Op 18 oktober 2016 lanceerde ons lokaal overlegplatform Kids First een tekenwedstrijd, in het kader van spelende kinderen en verkeersveiligheid.

Veilig kunnen fietsen, wandelen en spelen is een belangrijke topic voor het lokaal bestuur van Herenthout en Kids First. Kids First deed daarom een oproep aan alle Herenthoutse kinderen van 6 tot 12 jaar, om een ontwerp te maken voor mooie, opvallende verkeersborden, om automobilisten te waarschuwen. Tijdens een strenge beoordeling, kozen onze Kids First vijf ontwerpen, welke ondertussen werden gedrukt op grote kanaalplaten. De officiële onthulling aan ons overlegplatform, gebeurde op 9 mei 2017, in het bijzijn van schepen van jeugd Tine Witvrouwen en schepen van mobiliteit Maurice Helsen.

Na de onthulling, schonken we één exemplaar aan elke Herenthoutse school. De twee overige borden, kan je binnenkort bewonderen in enkele Herenthoutse wijken.

Proficiat aan de kinderen die de winnende ontwerpen indienden: Jitse Van Orshoven, Line Bosmans, Marte Goor, Lore Goor, Silke Goor.

Publicatiedatum: 10 mei 2017


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact