Neem jij ook deel aan de Klimaatstrijd?

Publicatiedatum: 26 mrt 2018

Het klimaat is een zaak van ons allemaal. Daarom neemt Herenthout deel aan de Klimaatstrijd van provincie Antwerpen. De gemeente die de meeste vooruitgang boekt, mag de beker van ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’ op de schouw van het gemeentehuis zetten.

Om te winnen hebben we jouw hulp nodig.

Hoe kan je helpen? Door de komende maanden stap voor stap je ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat mogen gerust kleine stapjes zijn. Op www.deklimaatstrijd.be vind je de link naar een superhandige app om je daarbij te helpen. Die berekent je persoonlijke ecologische voetafdruk, daagt je uit en geeft handige tips en tricks.

 

Als elke inwoner een kleine stap zet, nemen we samen een grote sprong vooruit, recht naar de titel van ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’.

Hebben we je hier warm gemaakt om er samen met de hele gemeente keihard in te vliegen? Surf dan snel naar www.deklimaatstrijd.be en help ons mee naar de overwinning. Wie wenst deel te nemen, kan dit ook kenbaar maken via een affiche. Deze affiches zijn te verkrijgen op het gemeentehuis en in de bibliotheek.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact