Nieuwjaarkezoete zingen aan het gemeentehuis!

Publicatiedatum: 17 dec 2018

Op maandag 31 december 2018 trekken heel wat kinderen weer lachend door de straten van Herenthout. Gewapend met een zangzak en hun stem gaan zij van deur tot deur om wat snoep of een centje bij elkaar te zingen. Ook aan het gemeentehuis van Herenthout zijn de zangertjes welkom van 9.00 tot 12.00 uur!

We trakteren ze op een tas warme chocomelk en voor de ouders staat de koffie klaar. Bovendien krijgt elk kind dat een mooi liedje voor ons zingt een leuk cadeautje.

Kempens Karakter wil graag de oergezellige traditie van het nieuwjaarzingen in ere houden. Via de scholen verdeelden ze zangzakjes onder de 4-jarigen en affiches aan alle schoolgaande kinderen. Hang de affiche achter je raam en laat zien dat de zangertjes bij jou welkom zijn. Ook graag een affiche? Haal er nog snel één op in het gemeentehuis, bij de bakkers of in de krantenwinkels.

 

Kempens Karakter is een samenwerkingsverband van de gemeenten Grobbendonk, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact