Nieuws

22 jan 2021

Het Overlegcomité zat op vrijdag 22 januari samen om de huidige maatregelen te evalueren. De situatie in ons land is vandaag de dag beter dan elders in Europa. Dat is een verdienste van ons allemaal. Toch blijft het gevaar op besmetting dichtbij waardoor we voorzichtig moeten blijven, zeker ook voor de verschillende coronavarianten.

22 jan 2021

De verwarmingsfactuur neemt een aanzienlijk deel in van het gezinsbudget. Indien je voldoet aan een aantal voorwaarden, kom je in aanmerking voor de verwarmingstoelage. Je kan de federale verwarmingstoelage een heel kalenderjaar lang aanvragen, maar je moet je aanvraag wel doen binnen een termijn van 60 dagen na de levering.

22 jan 2021

Gemeenteschool Klim-op en de gemeentelijke muziekacademie dienden vorig jaar het project Muziekmaatjes ter subsidiëring in bij Kunstkuren. Via dit project willen we kunst en cultuur binnen de school een extra boost geven. Met succes!

21 jan 2021

De Federale Overheidsdienst Economie lanceert de Digital Reaction Plan campagne. Ze ondersteunen je bedrijf bij een incident of ramp en helpen om de continuïteit van je activiteiten en het behoud van je infrastructuur te garanderen. Ontdek de risico’s van jouw onderneming … en anticipeer erop!

20 jan 2021

Ben je beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier,…? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en zie je het wel zitten om de deuren van je atelier open te zetten voor het publiek? Neem dan zeker deel aan Atelier in Beeld.

20 jan 2021

Van 25 januari tot en met 5 februari zal een aannemer de verlichtingspalen vervangen aan het op- en afrittencomplex 22 Herentals-Oost op de E313 richting Antwerpen. Gedurende de looptijd van de werken tussen 7u00 en 15u00, blijven de op- en afrit volledig afgesloten voor alle verkeer.

19 jan 2021

De toerismeraad heeft met het Bloktsepad een nieuwe wandeling uitgestippeld. Vertrekken doe je aan het Prinsenhof en via de Merodese Bossen stap je richting Bouwel over een afstand van 13,5 km. Er is ook een verkort traject van 10,5 km voor deze route.

19 jan 2021

Als poetshulp in de thuiszorg zorg je er mee voor dat hulpbehoevende mensen (ouderen, personen met een handicap, mensen in begeleiding bij het OCMW, …) langer zelfstandig kunnen wonen. Naast het poetsen bied je een luisterend oor, ben je vertrouwenspersoon en geef je ondersteuning bij kleine en grotere zorgen des levens.

19 jan 2021

Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Deskundige Aankopen en Coördinator Schoonmaak Gebouwen. Als Deskundige Aankopen zorg je binnen de organisatie voor de realisatie van een aankoopbeleid waarmee we schaalvoordelen realiseren, de efficiëntie verhogen en duurzame aankopen bevorderen. Je beheert daarnaast ook de verzekeringsportefeuille en zorgt voor het correct afsluiten van contracten.

18 jan 2021

De vaccinatiecentra in onze eerstelijnszone komen in Grobbendonk en Kasterlee. Om de vaccins te kunnen toedienen en alles vlot te laten verlopen, hebben we natuurlijk veel helpende handen nodig. We zoeken zowel medisch personeel als mensen die willen helpen met het begeleiden van bezoekers.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact