Nieuws

19 jul 2018

Het gemeentebestuur heeft ter ondersteuning van de lokale economie en naar aanleiding van het WK-voetbal in Rusland een WK-spaaractie op touw gezet. De actie kende een overweldigend succes. 41 handelaars hebben deelgenomen aan de actie. Het aantal geldig binnengebrachte spaarkaarten die recht geven op deelname aan de prijzentrekking is enorm. Het gemeentebestuur beloont de winnaars […]

19 jul 2018

De gemeente Herenthout deelt mee dat de OVAM het bodemsaneringsproject, ingediend door Van de Poel Karel en Zonen nv, Atealaan 32 te 2270 Herenthout voor de sanering van een verontreiniging met minerale olie in de grond en in het grondwater, voor het perceel gelegen te Herenthout, Atealaan 32, afdeling 1, sectie A, nr. 398C, conform […]

16 jul 2018

Elke plek is wel voor iemand belangrijk! Bestel bij de milieudienst je raamposter van krijtpapier, vul je naam aan en motiveer zo de voorbijgangers om hun afval niet op de grond te gooien. Met deze campagne willen de Mooimakers en het bestuur benadrukken dat elke plek in onze gemeente het verdient om zwerfvuilvrij te zijn. […]

16 jul 2018

Loket Leven & Ondernemen heeft een vacature van voltijds administratief medewerker (M/V) in contractueel dienstverband (C1-C3) voor onbepaalde duur. Stuur je kandidatuur samen met je cv via mail naar greet.marinus@herenthout.be. Je kandidatuur moet uiterlijk op 15 augustus 2018 toegekomen zijn.

06 jul 2018

Vanaf vandaag geldt er een algemeen verbod voor kampvuren op het volledige grondgebied, en een rook- en vuurverbod in natuurgebieden. Dit is met onmiddellijke ingang van kracht, en dit tot tegenbericht.

05 jul 2018

Loket Bouwen & Wonen heeft een vacature van voltijds administratief medewerker (M/V) in contractueel dienstverband (C1-C3) voor onbepaalde duur. Stuur je kandidatuur samen met je cv via mail naar greet.marinus@herenthout.be. Je kandidatuur moet uiterlijk op 31 juli 2018 toegekomen zijn.

04 jul 2018

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen of een zonneboiler? Surf dan naar www.energiesparen.be/zonnekaart. Het Vlaams Energieagentschap analyseerde 2,5 miljoen daken en combineerde dit met gedetailleerde informatie van het KMI. Zo kennen ze de dakdelen met veel zonlicht en de schaduwzones.

04 jul 2018

Geeft de zonnekaart aan dat je dak geschikt is voor zonnepanelen? Dan kan je deelnemen aan de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie. De provincie biedt met deze groepsaankoop een totale begeleiding, van offerte tot goede werking van de installatie.

04 jul 2018

Zaterdag 18 augustus 2018 zetten de 5 bibs van regiobib Neteland tegelijk hun deuren wagenwijd open. Voor elke bezoeker hebben zij doorlopend een hapje, een drankje en een verrassingsgeschenk klaarstaan. In de loop van de dag hebben de 5 bibs om beurten een activiteit op de plank liggen. Een uitstapje naar meerdere bibs is dus een stevige aanrader!

03 jul 2018

Ook dit jaar organiseert de provincie een groepsaankoop groene stroom en gas. Je kan tot 25 september inschrijven via www.samengaanwegroener.be. Heb je vorig jaar deelgenomen, schrijf je dan zeker opnieuw in om gebruik te blijven maken van een voordelig tarief.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact