Schrijf je vanaf 29 april in voor de speelpleinwerking, mét je UiTPAS!

Gepubliceerd op  maandag 22 apr 2024 om 10:01 uur
Ook dit jaar kunnen kinderen in Herenthout weer heel de maand juli komen ravotten op de speelpleinwerking. We trekken deze zomer opnieuw naar onze vertrouwde locatie, sportcomplex ’t Kapelleke.

We zijn er te vinden van maandag 1 juli tot en met vrijdag 26 juli. Iedereen vanaf het eerste leerjaar tot 16 jaar is welkom om mee te komen spelen.

Wat verandert er deze zomer op onze speelpleinwerking?

Plezier blijft deze zomer verzekerd, maar dit jaar verandert er ook iets. Vorige zomer kon je al kennismaken met UiTPAS op onze speelpleinwerking; vanaf deze zomer heb je het pasje ook echt nodig om je in te schrijven.

Wat is een UiTPAS?

Met een UiTPAS kan je in heel Vlaanderen punten sparen als je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten, en dus ook elke dag op onze speelpleinwerking. Deze punten kan je achteraf omruilen voor kortingen, gadgets, activiteiten, consumpties ... Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief? Dan kost een speelpleindag jou maar 1,1 in plaats van 5,50 euro.

Praktisch

We vragen om voor elk kind een UiTPAS aan te kopen vóór de speelpleinzomer begint, je zal online ook enkel kunnen inschrijven als je je UiTPAS-nummer toevoegt aan je i-Active account. Inschrijven voor de speelpleinwerking verloopt zoals de vorige jaren nog steeds via i-Active en doe je via tickets.herenthout.be. Je kan inschrijven voor de speelpleinwerking vanaf 29 april. Er staat geen stop op het aantal kinderen, je kan dus nog tot de ochtend zelf van de gekozen dag(en) inschrijven.

Je kan een UiTPAS kopen op het gemeentehuis, in de bibliotheek en op de sociale dienst tijdens de openingsuren, breng ook zeker de eID van je kind mee. Op 15 mei verkopen we ook de UiTPAS op de (uitgestelde) buitenspeeldag. Een UiTPAS kost 5 euro. Bij je aankoop krijg je één gratis speelpleindag OF een paar exclusieve UiTPAS sokken als welkomstvoordeel en 3 punten.

Heb je recht op een UiTPAS met kansenstatuut? Dan is je UiTPAS gratis. Breng in dit geval een bewijs van verhoogde tegemoetkoming of een attest van de sociale dienst mee om je UiTPAS te krijgen.

Naar top