Oproep vrijwilliger HUISdokter

Gepubliceerd op  woensdag 10 mei 2023 om 13:29 uur
Wil je mensen helpen om energie te besparen of hun woning te renoveren? Word dan vrijwillig energiemeester in Herenthout. Je krijgt hiervoor een basisopleiding van IOK.

Heb jij zin om gezinnen te ondersteunen met het slimmer omgaan met energie? Wil jij gezinnen helpen om een halt toe te roepen aan hun stijgende energiefactuur?

Word dan vrijwillig HUISdokter in je eigen gemeente! Zo ga je mee als één van de HUISdokters gezinnen begeleiden die thuis energie willen besparen, maar zelf niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Als energiemeester word je het aanspreekpunt van die gezinnen en help je ze verder met hun vragen.

Hoe je je rol als energiemeester invult, bepaal je voor een groot deel zelf, maar je kan hoe dan ook op veel ondersteuning rekenen:

  • Je krijgt een basisopleiding van IOK tot vrijwillig HUISdokter, voorkennis is dus niet vereist.
  • Je kan deelnemen aan interessante uitstappen om bij te leren en ervaringen te delen met collega energiemeesters.
  • Je kan met al je vragen en steun steeds terecht bij Energiehuis Kempen.
  • Je krijgt de nodige hulpmaterialen en technische snufjes ter beschikking.

Uiteraard kies je zelf hoeveel gezinnen je wil begeleiden.

Interesse?

Wens je je op te geven als vrijwillig HUISdokter, registreer je dan vrijblijvend via https://www.duurzaamwonen.be/bouwen-en-verbouwen/vrijwillig-huisdokter.

Heb je zelf renovatieplannen of wil je energie besparen? Vraag dan een bezoek aan van de HUISdokter. Schrijf je in via www.duurzaamwonen.be/huisdokter of via T 014 56 27 88.

Naar top