Herenthout strijdt mee in de grote Vlaamse stappenclash

Gepubliceerd op  donderdag 25 apr 2024 om 13:18 uur
Onze gemeente is één van de meer dan 200 Vlaamse gemeenten en steden die deelnemen aan de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. Met deze campagne willen we de mensen in onze buurten in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk.

Al wandelend ben je niet alleen op weg naar een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel en je slaapt beter. Je zet stapjes naar meer sociaal contact, je zorgt voor minder vervuiling en autolawaai en je maakt buurten en straten leefbaarder. Zo telt elke stap dubbel en dik!

Doe jij mee?

Van 1 tot 31 mei nemen we het op tegen andere steden en gemeenten om zoveel mogelijk stappen te zetten. Doe mee en help Herenthout aan de overwinning.

Registreer je stappen op www.10000stappen.be of in de app 10.000 stappen en sluit je aan bij de groep Herenthout. Zo maak je kans op mooie prijzen. Elke stap telt voor Herenthout!

De campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.

Naar top