Wacht niet langer om je Mijn VerbouwLening aan te vragen

Gepubliceerd op  maandag 20 nov 2023 om 14:51 uur
Nu de winter voor de deur staat, droom jij misschien ook van meer wooncomfort én lagere energiekosten. Met Mijn VerbouwLening blijft het niet enkel bij dromen.

Een goed geïsoleerde woning is een eerste stap naar een energiezuinige woning. Isolatie zorgt ervoor dat de warmte niet verloren gaat via het dak, de muren en de vloer. Isoleren, maar ook ramen met hoogrendementsglas verhogen het comfort in je woning en zorgen voor een aanzienlijk lager energieverbruik.

Mijn VerbouwLening is een initiatief van de Vlaamse Overheid waarmee je renovatiewerken kan financieren. Naast isolatiewerken, kan je ook lenen voor het plaatsen van een warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, binnenrenovatie of het veilig maken van de elektriciteit … Op www.duurzaamwonen.be/mijnverbouwlening vind je de hele lijst van renovatiewerken die in aanmerking komen.

Op dit moment bedraagt de rentevoet 2,25% voor de totale looptijd van de lening. Dit is een korting van 3% op de wettelijke rentevoet. Begin 2024 zal de rentevoet terug aangepast worden in functie van de wettelijke rentevoet. Wacht dus niet langer om een lening aanvraag in te dienen!

Wist je dat:

  • Je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen?
  • Je maximaal 60.000 euro kan lenen aan de hand van goedgekeurde offertes?
  • De looptijd van de lening maximaal 25 jaar bedraagt?
  • Je geen dossierkosten betaalt?
  • Het woon- en energieloket je kan helpen met de aanvraag?

Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Meer info

www.duurzaamwonen.be/mijnverbouwlening of T 014 53 53 00

Naar top