Zitdag belastingen vrijdag 14 juni

Gepubliceerd op  woensdag 5 apr 2023 om 15:18 uur
FOD Financiën organiseert opnieuw een lokale zitdag in Herenthout waar je hulp of uitleg kan krijgen om je aangifte voor de personenbelasting in te dienen.

De medewerkers van FOD Financiën komen op vrijdag 14 juni naar de gemeentelijke feestzaal (Bouwelse Steenweg 10) om uitleg te geven over je aangifte betreffende het aanslagjaar 2024 (inkomsten 2023).

OPGELET: dit kan enkel OP AFSPRAAK! Je kan een afspraak maken van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

Je maakt je afspraak via:

Belangrijk: Als je gehuwd of wettelijk samenwonend bent en je alleen naar je afspraak komt, moet je een volmacht van je partner meebrengen naar de afspraak.

Past de datum van deze zitdag niet in je agenda of regel je je belastingaangifte liever van thuis via de telefoon? Dat kan enkel op afspraak. Bel naar het nummer dat op de envelop van jouw aangifte staat (bruine envelop). Je hoeft je niet te verplaatsen! De experts van de FOD Financiën bellen je op het afgesproken tijdstip terug om samen met jou jouw aangifte in te vullen per telefoon.

Je kan ook zelf je aangifte elektronisch invullen op www.taxonweb.be.

Heb je een voorstel van vereenvoudigde aangifte ontvangen?

Zijn jouw gegevens juist en volledig? Je hoeft niets te doen. Je hoeft niets te verzenden of te bevestigen. Je ontvangt jouw aanslagbiljet
(berekeningsnota) automatisch. Zijn jouw gegevens onjuist of onvolledig? Je moet ze corrigeren via MyMinfin.be of via het papieren antwoordformulier.

Meer info

Contactcenter van de Federale Overheidsdienst Financiën, elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur:

T 0257 257 57 (directe code: 17001)

Bijlagen

Naar top