Parkeerzorgkaart

Inhoud

Vaak is het moeilijk voor zorgverleners om vlot een geschikte parkeerplek te vinden. Zorgverleners kunnen met de parkeer-zorgkaart bij huisbezoeken in de Eerstelijnszone Middenkempen* makkelijk parkeren bij particulieren of in de blauwe zone. Bewoners die op hun raam, garage of brievenbus een parkeer-zorgsticker hebben hangen geven hiermee aan dat zij hun oprit of parkeerplaats ter beschikking stellen van de zorgverleners met een parkeer-zorgkaart.

* De eerstelijnszone Middenkempen zijn de gemeenten Herenthout, Grobbendonk, Herentals, Olen, Vorselaar, Lille en Kasterlee. 

Procedure

De zorgverleners plaatsen hun parkeer-zorgkaart zichtbaar achter hun voorruit, wat hen het recht geeft om van deze plaatsen gebruik te maken tijdens de zorgverlening. Elke zorgverlener die een RIZIV-nummer heeft, heeft de parkeer-zorgkaart ondertussen van ons ontvangen. Ben jij (een nieuwe) zorgverlener en heb jij toch geen kaart ontvangen? Je kan deze online aanvragen via het webformulier onderaan. Zorg er wel voor dat je je RIZIV-nummer bij de hand hebt.

Wat meebrengen

RIZIV-nummer

Kostprijs

Gratis

Reglementen gemeente

Naar top