Pasklaar en professioneel ondernemersadvies over sleutelthema’s van uw toekomst

Publicatiedatum: 01 mrt 2018

Meer dan 30 experts staan voor u klaar! UNIZO en haar partnerorganisaties nodigen u uit voor de Adviesmarkten “Ondernemers op een Kruispunt”.

Voor al wie als zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroep op zoek is naar concrete antwoorden op persoonlijke vragen over overlaten, overnemen, waardebepaling, stoppen of starten van een zaak, zelfstandigenpensioen, successieplanning, financiële toekomstplanning, subsidies, financiering, vastgoed & eigendom, uitkeringen, (einde)loopbaanbegeleiding en zoveel meer.

Maak dan zeker uw afspraken voor individuele consultatiegesprekken tijdens één van onze 5 provinciale Adviesmarkten ‘Ondernemers op een Kruispunt.’ Je vindt hier het volledige programma.

We brengen meer dan 30 praktijkexperts onder één dak voor u samen! U kunt bij hen te rade gaan voor het inwinnen van individueel en deskundig advies over verschillende kantelmomenten van uw ondernemerscarrière. 

Mis deze uitgelezen kans niet! Verzeker nu een plaats bij de adviseurs van uw keuze op één van onze Adviesmarkten tijdens de maand mei in uw regio. 

Alle info en inschrijven via onze eventsite www.ondernemersopeenkruispunt.com.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact