Repair Café & ShareFair zoeken helpende handen en herbruikbare spullen

Publicatiedatum: 23 mrt 2017

Op zaterdag 20 mei vindt het tweede Repair Café plaats. Je kan van 13.00 tot 17.00 uur opnieuw in Huis Driane terecht om gratis je kapotte spullen te herstellen. Tegelijkertijd organiseert KVLV een ShareFair waar ze gratis spulletjes weggeven tegen een vrije gift.

Helpende handen
Om het Repair Café te doen slagen, hebben we helpende handen nodig. We kunnen alvast rekenen op de medewerking van Landelijke Gilde en een aantal andere enthousiaste vrijwilligers. Maar we zijn nog steeds op zoek naar herstellers. Al wie een beetje handig is met computers, klein elektro, het herstellen van kleding of juwelen, plakken en maken van meubels of speelgoed … mag zich aanmelden bij de milieudienst. Ook wie zich niet zo handig vindt, maar graag zijn steentje bijdraagt, is welkom. We zoeken ook helpers bij de praktische organisatie zoals de cafetaria, randanimatie …

ShareFair door KVLV
Je vindt op de ShareFair markt juwelen, handtassen en sjaaltjes. Ook kinderen kunnen er terecht voor puzzels en gezelschapsspelletjes. Heb je zelf nog handtassen, juwelen of sjaaltjes die je niet meer gebruikt, maar die nog in goede staat zijn? Of heb je nog puzzels en gezelschapsspelletjes waar je kinderen niet meer mee spelen? Breng ze binnen bij Huis Driane op vrijdagavond 19 mei tussen 18.00 en 19.30 uur. Of maak een afspraak met Gerda Vets van KVLV op T 014 51 16 52 of vetsgerda@gmail.com.

Daarnaast is er opnieuw een geef/ruil boekenkast, waar je boeken kan uitkiezen en eventueel inruilen voor je oude, nog bruikbare boeken.

Noteer zaterdag 20 mei in je agenda! Je kan zowel voor je herstellingen als de ShareFair markt van 13.00 tot 17.00 uur terecht in Huis Driane (Molenstraat 56).

Vragen of meewerken?
Heb je nog vragen of help je graag mee aan dit initiatief? Neem dan contact op met de milieudienst op T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be.

 

Publicatiedatum 23 maart 2017


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact