Samenaankoop verwarmingsketels: infoavond op 16 februari

Publicatiedatum: 25 jan 2017

De technologie van verwarmingsketels is de laatste decennia zo sterk geƫvolueerd dat je niet moet wachten om je oude verwarmingsketel te vervangen tot hij versleten is. De vervanging levert een besparing op je energiekosten tot 35 % en zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot. Of jouw ketel aan vervanging toe is, kan je testen op www.iok.be/verwarming.

Onze gemeente organiseert samen met 26 andere gemeenten en IOK een samenaankoop condensatieketels. Deze actie biedt zowel condensatieketels aan op aardgas als op mazout. Experts zorgen voor deskundige begeleiding bij de beoordeling van de offertes.

Op de infoavond op donderdag 16 februari 2017 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Grobbendonk (Boudewijnstraat 4) krijg je meer info over de samenaankoop. De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht. Vrijblijvend inschrijven is mogelijk via www.iok.be/verwarming. Na inschrijving word je verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie.

Kan je niet aanwezig zijn op deze infoavond, raadpleeg dan zeker de kalender van energie infotoer op www.iok.be/ei. Ook Hulshout, Heist-op-den-Berg, Lille en Herentals organiseren deze infoavond.

Nog vragen? T 014 56 42 56 of duurzaamheidsteam@iok.be of kijk op www.iok.be/verwarming.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact