Voedsel- en kledingbedeling Sint-Vincentius

Inhoud

Het OCMW werkt al jaren samen met de voedselbedeling. Wekelijks gaan zo’n 50-tal gezinnen een voedselpakket afhalen bij Sint Vincentius. Heel de werking is gebaseerd op de onvoorwaardelijke en dagelijkse inzet van een grote groep vrijwilligers.

Naast voedselbedeling kan je bij Sint-Vincentius ook op maandag terecht voor kleding. Maak hiervoor eerst een telefonische afspraak met José Paepen via 0497 53 11 93.

Het binnenbrengen van goede en nog bruikbare kleding en/of speelgoed dat nog in goede staat en volledig intact is, kan elke weekdag tussen 18.30 en 19.00 uur, Bouwelse Steenweg 14.

Voorwaarden

Wie komt in aanmerking voor zo’n voedselpakket? Als je een laag inkomen hebt, schulden hebt of andere problemen en je kan niet voorzien in jouw basisbehoeften of de basisbehoeften van jouw gezin.

Verkeer je mogelijks in zo’n situatie? Neem dan contact op met de Sociale Dienst, 014 50 21 81, sociale.dienst@herenthout.be. Via een financieel onderzoek wordt bekeken of ook jij in aanmerking komt voor een voedselpakket.

Naar top