Speelplekken

Inhoud

  1. Ten Hove: Een leuke speeltuin met klim- en klauterrek, mogelijkheid tot voetbal of ander vrij spel en een gezellige nestschomme.
  2. Sportcomplex 't Kapelleke & skatepark: Deathride, 5-schommel, klauterrek, grote zandbak ... Voor ieter wat wils! De stoere jeugd kan zich verder uitleven op het skatepark.
  3. Vliegplein: Een leuke plek om samen te komen in deze woonwijk. Van klimmen en schommelen tot basketten en zandkastelen maken. Je kan je energie er zeker kwijt!
  4. Doelstraat: Een natuurlijke speelplek met boomstammen om over te lopen, tunnels om door te kruipen of een rustige bank om op uit te rusten.
  5. Liefkenshoek: Voetballen, klimmen, twister spelen, genieten in de nestschommel, basketten, petanquen of pauze nemen op de boomstammen. Op deze plek kan het allemaal!
  6. Schuddeboske: Een nieuwe speelplek op het ronde punt van't Schuddeboske. Je kan er voetballen, draaien aan het duikelrek of de houten mikado beklimmen. Probeer ook zeker de nieuwe Supernova uit. Inspiratie voor coole trucjes vind je hier.
Naar top