Speelpret op de Mèt

Publicatiedatum: 12 sep 2019

Op woensdag 18 september 2019 krijgt de markt een namiddagje autorust. Dan is er enkel plaats voor voetgangers, fietsers, terrasjes en heel veel spelende kinderen.

Enkel kleine wieltjes
De auto’s worden die namiddag vervangen door fietsen, inline-skates, steps, gocarts … kortom alles op kleine wieltjes. De kinderen kunnen deelnemen aan een hindernissenparcours of het verkeerspark of zich vrij bewegen op de markt.

Je fiets pimpen
Wie zijn of haar fiets een heuse opknapbeurt wil geven, kan zijn fiets pimpen. En om je mooie fiets te beschermen tegen diefstal, staat de technische dienst klaar om je fiets te merken.

Speelpret
Voor andere speelpret is er een springkasteel, volksspelen, krijttekeningen en uiteraard de PretCamionette, waarbij het ouderterras dit keer in het teken staat van veiligheid in het verkeer.

Verkeerskwis
Kom je kennis over het verkeer testen en maak kans op een leuke prijs.

Kom op woensdag 18 september van 14.00 uur tot 17.00 uur dus zeker langs de markt gestapt of gefietst en speel mee!

De campagne kadert in de week van de mobiliteit. Iedereen vaart er wel bij dat we de auto inruilen voor de fiets of te voet. De auto laten staan betekent immers meer beweging en gezondere lucht tijdens het verplaatsen. Kortom: een gezond lichaam in een gezonde leefomgeving.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact