Speelpret op de Mèt

Publicatiedatum: 29 aug 2018

Op woensdag 19 september 2018 krijgt de markt een namiddagje autorust. Dan is er enkel plaats voor voetgangers, fietsers, terrasjes en heel veel spelende kinderen.

Enkel kleine wieltjes
De auto’s worden die namiddag vervangen door fietsen, inline-skates, steps, gocarts … kortom alles op kleine wieltjes. De kinderen kunnen deelnemen aan een hindernissenparcours of het verkeerspark of zich vrij bewegen op de markt.

 

Je fiets pimpen
Wie zijn of haar fiets een heuse opknapbeurt wil geven, kan langsgaan bij de fietscarwash en zijn fiets pimpen. En om je mooie fiets te beschermen tegen diefstal, staat de technische dienst klaar om je fiets te merken.

Speelpret
Voor andere speelpret is er een springkasteel, volksspelen, krijttekeningen en uiteraard de PretCamionette, waarbij het ouderterras dit keer in het teken staat van veiligheid in het verkeer.

Kom op woensdag 19 september van 14.00 uur tot 17.00 uur dus zeker langs de markt gestapt of gefietst en speel mee!

De campagne kadert in de week van de mobiliteit. Iedereen vaart er wel bij dat we de auto inruilen voor de fiets of te voet. De auto laten staan betekent immers meer beweging en gezondere lucht tijdens het verplaatsen. Kortom: een
gezond lichaam in een gezonde leefomgeving.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact