Start Ecocyclo op 17 september

Publicatiedatum: 06 sep 2017

Provincie Antwerpen en De Natuurvrienden ontwikkelden samen met de gemeenten Herenthout en Heist-op-den-Berg de Fair Trade Ecocyclo Tour. Deze fietstocht volgt grotendeels de fietsknooppunten en je komt er langs plekken waar eerlijke handel en lokale, duurzame voeding gepromoot worden.

Met de Fair Trade Ecocyclo fiets je langs locaties met een link naar fairtrade en lokale, duurzame voeding. Soms kan je producten aankopen of proeven. Andere plekken zetten aan om actie te ondernemen of je kennis te vergroten. Aan de hand van tips en weetjes ontdek je al fietsend dat fairtrade en duurzaamheid geen loze begrippen zijn in onze gemeente en de gemeente Heist-op-den-Berg.

Startdag Ecocyclo: zondag 17 september 2017 vanaf 10.45 uur in de Wimpschranshoeve, Itegemse Steenweg 125 in Herenthout.

Om 11.15 uur is er een toelichting door beide schepenen. Om 11.30 uur wordt er een kleine lus van de route gereden. Nadien, vanaf 12.00 uur is er een kleine receptie voorzien waar cava en fruitsap zal aangeboden worden.  Er zullen ook verschillende kraampjes staan van zowel de gemeente Herenthout als van de gemeente Heist-op-den-Berg.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact