Start werken uitbreiding Groep van Assistentiewoningen

Publicatiedatum: 04 apr 2017

Op woensdag 5 april 2017 starten Care Property Invest, Evolta, Dirk Vanlerberghe en Ibens in opdracht van OCMW Herenthout met de bouw van 22 nieuwe assistentiewoningen in de tuin van Huis Driane. De aannemer beschikt overeenkomstig het bestek over 250 werkdagen. Deze werken zijn uiteraard weersafhankelijk waardoor wijzigingen in de plannen steeds mogelijk zijn.

De eerste fase van het bouwproject loopt tot einde augustus 2017. In deze periode zal de aannemer het terrein bouwrijp maken, de rioleringen plaatsen, de funderingen en algemene vloerplaat voorzien en de volledige ruwbouw met dakbedekking afwerken.

De tweede fase die loopt van september 2017 tot einde april 2018 behelst voornamelijk de afwerking: het plaatsen van de technieken en gyprocwanden, pleister- en tegelwerken, plaatsen van de deuren en keukens, schilderwerken …

Een 2-3 maanden vóór het einde van het project zal de aannemer een modelflat afwerken, zodat geïnteresseerden reeds een kijkje kunnen komen nemen.

De in- en uitrit van de werf bevindt zich in de Vonckstraat, ter hoogte van nummer 49.

Tijdens de duur van de werken zullen de parkeerplaatsen aan de zijde van de nieuwbouw niet gebruikt kunnen worden.

We zullen op regelmatige tijdstippen de laatste informatie over het project verspreiden via de diverse communicatiekanalen.

Voor vragen of meer info kan je steeds terecht bij:

Loket Zorg & Gezondheid
Molenstraat 56
2270 Herenthout
T 014 50 77 11
zorg.gezondheid@herenthout.be
www.herenthout.be
www.facebook.com/HuisDriane/


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact