Studenten in de bib

Publicatiedatum: 17 mei 2017

De blokperiode komt er weer aan. Misschien heb je nood aan een rustige studeerruimte? Heb je al eens gedacht aan het leeslokaal in de bib?

Deze ruimte is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur en voor de rest tijdens de openingsuren van de bib zelf. Vooral in de namiddagen kan het er rustig zijn. Er staan tafels en stoelen, er is gratis Wifi en wij hebben ook een vaste pc met internet ter beschikking (zonder printmogelijkheden weliswaar). Er is een automaat met warme dranken voor een welgekomen tussenpauze.

Een binnenzicht  van ons leeslokaal vind je op de foto bij dit bericht.

Gratis Wifi is er overigens in de ganse bib. Je kan daar wél printen, kopiëren of scannen. Er zijn in de bib ook twee pc’s met internet waarvan één met de meest courante software (Word, Excell) en een  USB-aansluiting.

Wist je trouwens dat er ook uitleenfaciliteiten zijn voor studenten? Op vertoon van je studentenkaart kan je jezelf als student laten registreren: je kan dan – net als leerkrachten overigens – een onbeperkt aantal materialen tegelijk uitlenen; je dient je wel aan de uitleentermijnen te houden.

Meer info over de bib en onze catalogus kan je van thuis uit raadplegen op de gemeentelijke website: http://herenthout.bibliotheek.be/

Publicatiedatum: 17 mei 2017


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact