't Lindehofke

Inhoud

't Lindehofke is gelegen aan de Bergense Steenweg 55, maar de ingang is via de Lindelaan. Het is
een ontmoetingsplaats in de buurt van het sportcentrum en een plaats waar iedereen welkom is. Een
enthousiaste ploeg van vrijwilligers organiseren er diverse activiteiten.

Het is een poort naar welzijn die toegang biedt tot informatie, dienst- en hulpverlening. Dit wordt
verwezenlijkt door betrokken buurtregisseurs.

De werking van ’t Lindehofke is nog volop aan het uitbreiden en in volle ontwikkeling. Het kan hiervoor rekenen op de expertise van het Lokaal Dienstencentrum Huis Driane en vormt zo een antennepunt van het LDC.

Openingsuren

  • Dinsdag van 13.30-16.30 uur: de hobbyclub is dan actief die prachtige spulletjes maakt die nadien worden verkocht. De opbrengst gaat jaarlijks naar een goed doel.
  • Woensdag van 17.30-20.30 uur
  • Donderdag: een ontmoetingsplaats voor de AA (Anonieme Alcoholisten) van 19.00-21.00 uur
  • Elke tweede en vierde dinsdagavond van de maand: kaart- en kien-avond mét prijzen

Koken met voedseloverschotten

We werken hiervoor samen met St.-Vincentius. Door te koken met voedseloverschotten kunnen we maaltijden aanbieden aan zeer democratische prijzen (richtprijs voor een maaltijd: 3 euro) en hoeven we geen voedsel weg te gooien. Een win-winsituatie!

Inspraak

Participatie van onze burgers is de sleutel van onze werking. Zin om mee vorm te geven aan ’t Lindehofke van nu en in de toekomst? Geef ons dan zeker een seintje.

Vrijwilligerswerking

Vrijwilligers vormen mee het kloppende hart van onze werking. Wil je iets betekenen voor je mede-Herenthoutenaren? Deel je graag kennis of kom je graag onder de mensen? Dan is vrijwilligerswerk binnen ‘Welzijn & Zorg’ wellicht iets voor jou! We zoeken samen een taak die aansluit bij jouw interesses. Je krijgt ondersteuning en eventueel ook vorming.

Naar top