Tijdelijke verkeerslichten in Jodenstraat

Publicatiedatum: 05 apr 2019

Van maandag 15 april 2019 tot en met woensdag 17 april 2019 voert Fluvius werken uit in Jodenstraat en Kloosterstraat. Zij zullen een elektriciteitskabel leggen vanaf de hoogspanningscabine aan Jodenstraat 37 tot aan Huis van het Kind, Kloosterstraat 29.

Op maandag 15 april dient voor de grondwerken in Jodenstraat het rijvak aan de kant van de oneven huisnummers afgesloten te worden. Om het verkeer toch vlot te laten verlopen, zullen in Jodenstraat die dag verkeerslichten geplaatst worden waarbij de richting naar Bevel langer groen krijgt dan richting centrum. Zo minimaliseren we de kans op file op de Markt omwille van de verkeerslichten.

Op dinsdag 16 april wordt Kloosterstraat, het gedeelte tussen Jodenstraat en Kloosterstraat 20b, afgesloten voor alle verkeer, om de kabel verder tot aan Huis van het Kind te kunnen leggen. Voor meer info hierover, lees ook ‘Tijdelijke verkeersmaatregelen in Kloosterstraat’.

De stoepwerken in Kloosterstraat op woensdag 17 april zouden voor het verkeer geen hinder mogen betekenen.

Wij zijn ons bewust van de hinder die deze werken veroorzaken maar wensen iedereen te bedanken voor het begrip en de medewerking.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact