Tijdelijke verkeersmaatregelen in Kloosterstraat

Publicatiedatum: 26 mrt 2019

In de paasvakantie zullen werken worden uitgevoerd in de woning Kloosterstraat 20b (putboringen, septische en regenwaterputten steken) en het Huis van het Kind (afbraak van het bijgebouw en de aanleg van nutsleidingen door Fluvius). Hiervoor is het o.a. noodzakelijk om de Kloosterstraat op bepaalde tijdstippen af te sluiten voor het verkeer.

Op maandag 8 april, dinsdag 9 april, dinsdag 16 aprilĀ  en woensdag 17 april 2019 gelden volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • verkeer verboden in de Kloosterstraat, in de richting van de Langstraat, voor iedere bestuurder uitgezonderd plaatselijk verkeer in de Kloosterstraat, het gedeelte tussen de Jodenstraat en Kloosterstraat 20b;
  • verkeer toegelaten in de Kloosterstraat, in de richting van de Jodenstraat, uitsluitend voor plaatselijk verkeer, het gedeelte tussen Zusterstraat en Huis van het Kind;
  • verkeer verboden, in beide richtingen, voor iedere bestuurder in de Kloosterstraat, het gedeelte van de werfzone ter hoogte van de woning Kloosterstraat 20b;
  • een wegomlegging wordt ingericht enerzijds langs Jodenstraat-Brannekensstraat-Langstraat en anderzijds langs Vonckstraat-Itegemse Steenweg-Langstraat.

De technische dienst brengt tijdig de nodige signalisatie aan en zal erover waken dat Kloosterstraat steeds zo snel mogelijk opnieuw zal opengesteld worden.

Voor meer info, vragen of meldingen, kan je steeds terecht op het Loket Bouwen & Wonen, Bouwelse Steenweg 8, T 014 50 78 58, bouwen.wonen@herenthout.be.

Wij zijn ons bewust van de hinder die deze werken veroorzaken maar wensen iedereen te bedanken voor het begrip en de medewerking.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact