Vacature: bemiddelaar Omgeving

Publicatiedatum: 14 sep 2022

Wil jij meewerken aan een duurzame & veilige woon-, werk- en leefomgeving, nu en morgen? Ben je iemand die heldere analyses maakt? Zou jij op een onderbouwde en genuanceerde manier kunnen zorgen voor de naleving van stedenbouwkundige regels en milieuvoorschriften? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

In eerste instantie ligt je focus op toezicht, sensibiliseren, preventie en zachte handhaving. Je fungeert hierbij als lokaal aanspreekpunt en bemiddelaar en je profileert je als een veelzijdig trekkersfiguur die oplossingsgericht te werk gaat, vlot kan communiceren en samenwerken met verscheidene actoren, zoals het beleid, de interne diensten, externe partners en de burger.

Vragen?
Contacteer Jente Vermeulen, departementshoofd omgeving via 014/50.21.21 of via jente.vermeulen@herenthout.be. Of neem deel aan de infoavond op maandag 10 oktober 2022 om 19.00 uur in de gemeentelijke Feestzaal, Bouwelse Steenweg 10 te Herenthout.

Solliciteren?
Bezorg je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma via het online sollicitatieformulier ten laatste op 16 oktober 2022.

 Publicatie


 Infobundel


© 2022 Herenthout | KBO 0207.502.004 | Privacy | Gebruiksvoorwaarden | Toegankelijkheidsverklaring | Contact