Vacature | Medewerker Briljante Kempen

Publicatiedatum: 28 dec 2017

De projectvereniging Kempens Karakter is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar. De projectvereniging telt drie deelwerkingen: cultureel erfgoed, toerisme en bibliotheken.

De regio van Kempens Karakter werd in de voorbije eeuw gekenmerkt door de aanwezigheid van bijzonder veel diamantfabrieken en diamantbewerkers. Overal zijn de sporen van ‘het steentje’ nog tastbaar aanwezig, maar de belangrijkste ankerpunten zijn ongetwijfeld het Kempens Diamantcentrum in Nijlen en de diamantcollectie in Grobbendonk. Op www.briljantekempen.be vind je meer informatie over het Kempense diamantverhaal.

De afgelopen jaren besteedden Kempens Karakter en haar partners heel wat aandacht aan het diamantair erfgoed van de regio, zowel vanuit het beleid rond cultureel erfgoed als vanuit het beleid rond toerisme. Deze dynamiek wil Kempens Karakter verder verankeren in de organisatie met de aanwerving van een nieuwe medewerker Briljante Kempen (38/38, niveau B, bepaalde duur).

Interesse? Solliciteer voor 14 januari 2018.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact