Vacature | Onthaalouders voor Huis van het Kind Herenthout

Publicatiedatum: 12 feb 2019

Heb jij een warm hart voor kinderen, bezit jij een groot inlevingsvermogen in specifieke noden en gezinssituaties en wil jij graag samen met je collega’s dagelijks instaan voor een kwaliteitsvolle, veilige en warme kinderopvang?

Dan ben je van harte welkom op de informatieavond op donderdag 21 maart 2019 om 19.30u, in Loket Kids & co (leeszaal bib), Zwanenberg 27 in Herenthout. Inschrijven kan je voor 18 maart 2019 via T 070 24 60 41, elke werkdag van 9 tot 14 uur, of via mail naar kempenoost@landelijkekinderopvang.be.

Statuut en voorwaarden onthaalouder

Voorschoolse opvang in Huis van het Kind Herenthout

In samenwerking met Huis van het Kind Herenthout zal Landelijke Kinderopvang in het najaar van 2019 een groepsopvang voor 16 kindjes openen in Herenthout. Naast de buitenschoolse opvang komt er dus ook een opvang voor de allerkleinsten van 0 tot 3 jaar. In deze opvanglocatie waar iedereen welkom is, willen we ook inclusieve opvang organiseren en aandacht hebben voor kwetsbare gezinnen.

Door de samenwerking met het Huis van het Kind, beschikken we over een uitgebreide dienstverlening en de nodige expertise en professionaliteit om ouders voldoende te informeren, te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Door de organisatie van een voorschoolse opvang onder het dak van het Huis van het Kind kunnen we bovendien laagdrempelig werken en ook die ouders bereiken die moeilijk de weg vinden naar officiële instanties. Ouders kunnen vlot doorstromen van de ene dienstverlening in de andere, noden worden sneller gedetecteerd en kunnen bijgevolg beter worden opgevolgd.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact