Vacature | Toezichthouder milieu en ruimtelijke ordening

Publicatiedatum: 07 sep 2020

In deze functie voer je ter plaatse in jouw gemeentes preventieve acties en gerichte controles uit om na te gaan of voorschriften en regels in verband met ruimtelijke ordening, bouw, vergunningen en milieu correct worden nageleefd. Nadat je de nodige vaststellingen hebt gedaan, maak je een rapport waarin je jouw vaststellingen beschrijft en de situatie analyseert. Op basis daarvan geef je informatie of werk je voorstellen, adviezen en oplossingen uit en neem je de nodige acties.

Je zet maximaal in op sensibilisering en preventie van overtredingen. Door toepassing van zachte handhaving, treed je in naam van het bestuur op tegen overtredingen met de ambitie om het respect voor stedenbouwkundige regels en milieuvoorschriften te verhogen. Als toezichthouder zorg je er op deze manier mee voor dat onze gemeentes een fijne plek zijn om te wonen en te werken, nu en morgen.

Bezorg je sollicitatie met CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister ten laatste op woensdag 7 oktober 2020 via deze link.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact