Vacatures van Kempens Karakter

Publicatiedatum: 02 okt 2017

Kempens Karakter werft twee nieuwe medewerkers aan voor de IOED Land van Nete en Aa: een expert onroerend erfgoed en een medewerker publiekswerking.

De projectvereniging Kempens Karakter is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar. De projectvereniging telt vier deelwerkingen; onroerend erfgoed (IOED Land van Nete en Aa), cultureel erfgoed, toerisme en bibliotheken.

De Intergemeentelijke Onroerend erfgoeddienst (IOED) Land van Nete en Aa werd in 2017 erkend door de Vlaamse overheid. De IOED wil de zorg voor en de ontsluiting van het onroerend erfgoed van de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Olen en Vorselaar bevorderen. Hiervoor wordt een nieuw team aangeworven: een expert onroerend erfgoed, een medewerker publiekswerking en een medewerker landschappelijk erfgoed (bij Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete). De eigenlijke opstart van de werking is voorzien op 1 januari 2018.

Expert Onroerend Erfgoed

Medewerker publiekswerking

Interesse? Stuur je kandidatuur met cv en gemotiveerde brief ten laatste op 25 oktober 2017 naar info@kempenskarakter.be

 

 

 


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact