Veiligheidsmonitor 2021: jouw mening telt!

Publicatiedatum: 13 okt 2021

Vanaf 18 oktober valt mogelijk de Veiligheidsmonitor 2021 in jouw bus. Dit is een bevraging over diverse veiligheidsthema’s. Heb je een enquête ontvangen? Neem dan zeker deel. Het is een belangrijke bron van informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid.

Veiligheidsmonitor

De Veiligheidsmonitor is een enquête die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema’s. Via dit kanaal word je als burger bevraagd over jouw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. 400.000 personen werden willekeurig geselecteerd en zullen een vragenlijst ontvangen. Het initiatief wordt georganiseerd door de politie, in samenwerking met de Federale Overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.

Jouw mening telt!

De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van onder andere onze gemeente.  Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact